SJAN LEE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sjan Lee. Meer weten? Ontdek meer

8 jan 2023 om 21:35 Eten was gewoon goed. Niets op aan te merken. Goede porties,lekker warm bezorgd door leuke bezorger.
8 jan 2023 om 14:24 Fijn dat je al zo vroeg kunt bestellen. Heb echt lekker gegeten.lekker op tijd en warm bezorgd. Bezorger is echt aardige man. Ik beveel Sjan Lee iedereen aan. Smaken verschillen nou eenmaal.
7 jan 2023 om 20:08 Blij dat ze sinds kort ook in Gemert bezorgen. Heerlijk gegeten.Nasi en bami waren echt oké,niet te pittig,maar kon je extra sambal bij doen. Soto soep echt een 10. Netjes op tijd en lekker warm bezorgd door aardige bezorger!
6 jan 2023 om 22:11 Kip en rundvlees was erg droog. Nasi en groenten had amper smaak. Overal smaakloos en droog.
6 jan 2023 om 16:38 Het (warme) eten kwam keurig op tijd dus dat was prima! We hadden een menu besteld met soep. Soep was lekker maar de rest was klef en smakeloos. Bami was spaghetti en het vlees was erg droog. Voor ons eenmalig. Jammer want je betaald er genoeg voor!
4 jan 2023 om 16:41 Heerlijk gegeten.Aardige bezorger was stipt op tijd! Zeker aan te raden
3 nov 2022 om 19:53 Bami en Nasi was erg flauw. Groente waren bijna niet te vinden. De char siu en pittige kip waren ok, maar niet pittig. De sato soep daarentegen was erg smakelijk.
28 okt 2022 om 12:36 Flauwe hap. Alles erg zoet.
9 sep 2022 om 21:25 Lekker op tijd bezorgd.Eten was zoals gewend weer super lekker.
9 sep 2022 om 17:04 Lekker gegeten.leuke bezorger die stipt op tijd was. Aanrader!
8 sep 2022 om 0:42 Geen authentieke surinaamse smaak.
26 aug 2022 om 8:32 Viel erg tegen, Roti was totaal smakeloos, Soto soep smakeloos en paprika chips in zakje. Geen aanrader !